FrontDesk omstillingsbord og mobilomstilling

Omstillingsbord i særklasse

FrontDesk er et meget brugervenligt omstillingsbord, der rummer mange spændende funktioner. Med FrontDesk sikrer du, at dine kunder får optimal service, når de ringer til dig. Det sker, fordi alle opkald betjenes hurtigt, præcist og effektivt.

Ét system – flere muligheder

Udover at fungere som omstillingsbord, kan FrontDesk styre alle indgående kald til virksomheden. FrontDesk kan integreres op imod en PBX eller fungere som stand-alone mobilomstilling til de virksomheder, der har fokus på mobilitet.

Integration til CRM, ERP og Microsoft OCS/Lync

FrontDesk er et omstillingsbord, der bygger på den nyeste IP-teknologi, der let integreres med andre systemer f.eks. CRM- og ERP systemer og Microsoft Office Communications Server. Al information samles i ét skærmbillede, og programmet er meget brugervenligt – med et minimum af uddannelse kan det betjenes af alle!

Overblik giver klar besked

FrontDesk giver overblik og sikkerhed for, at alle opkald bliver behandlet effektivt og korrekt fra start til slut. Receptionisten kan se, om den enkelte medarbejder taler i telefon eller mobiltelefon, sidder i møde eller er ude af huset. Med den viden er det nemt at sende kollegaen en besked eller finde én med samme kompetence, som kan hjælpe.